Kjell Elvis rocket på Demokratenes landsmøte

- Vi er det yngste og friskeste partiet som har løsninger for Norge, og som Jens og Kristin ikke fikk til. Slik begynte Vidar Kleppe sin tale på Demokratenes landsmøte i Kristiansand.

Kristiansand S. Publisert 7.6.2009

Tekst og alle foto: Jan Hansen, frilansjournalist (NJ)

Det hadde samlet seg over 100 partirepresentanter fra hele Norge for å delta på Demokratenes landsmøte som ble avholdt i Kristiansand i dagene 6-7-juni. Ordføreren i byen, og fra partiet Høyre, åpnet møte med en varm hilsen til Demokratenes møtedeltakere. Talen til partileder Vidar Kleppe var den beste han har holdt til dags dato ifølge alle som var møtt fram, en tale som varte i nærmere 40 minutter, og som flere ganger ble møtt med rungende applauser.

Samfunnsmagasinet bringer her noen bilder fra landsmøtet, og anbefaler våre lesere å gå inn på partiets hjemmeside hvor man kan se og høre Vidar Kleppes tale til landsmøte.


Det vanket mange applauser fra de tilreisende da partileder Vidar Kleppe holdt sin beste tale noen sinne. Foto: Jan Hansen - sfm.no.


Den yngre garde var også godt representert på landsmøte, noe som klart tyder på at partiets politikk også appellerer til dem.
Foto: Jan Hansen - sfm.no.

H
yggelig og god tone

Partiet Demokratene er kjent for å ha klare meninger, noe partiet heller ikke er redde for å gi uttrykk for, noe andre partier også gjerne vil gjøre men derimot ikke våger. Sfm.no snakket med mange engasjerte ildsjeler i Demokratene under festmiddagen som ble holdt  lørdag kveld.
Stemningen var meget god og tonen svært hyggelig. Den internasjonalt kjente Elvis-kopien, Kjell Elvis, kastet glans over kveldens arrangement.


Ja - han likner "The King of Rock & Roll". Sangen hans gikk rett hjem hos mange Elvis fans som var på møtet. Foto: Jan Hansen - sfm.no.

Kjell Elvis sin profesjonelle artistopptreden var det slettens ikke noe å sette fingeren på. Det ble også et tårevått møte for flere tilstedeværende Elvis fans.


Klar for valget og en plass på Stortinget fra høsten. Her er partileder Vidar Kleppe i godt selskap med Kjell Elvis. Til høyre i bildet Jan Simonsen.
Foto: Jan Hansen - sfm.no.


Det hersket en hyggelig og god tone blant deltakerne. Her et bilde fra festmiddagen lørdag kveld. Foto: Jan Hansen - www.sfm.no.

Møtedeltakere plaget av tiggere

På utsiden av hotellet i Kristiansand der møte ble holdt var stemningen mer laber. Og grunnet en gruppe sterkt pågående og omstreifende sigøynerkvinner, (venner av SV?), og som plaget enhver gjest med spørsmål om å gi dem penger. De som ikke ville betale kvinnene fikk også sitt ”pass” påskrevet. Kanskje er det på høy tid å få gjeninnført den gamle løsgjengerloven?

(C) Tekst og fotos: Jan Hansen - sfm.no.